Tampere Kuplii kaipaa työvoimaa!

Ilmoittaudu työvoimaksi vuoden 2015 Tampere Kuplii -sarjakuvafestareille! Tapahtuma ei ole mitään ilman tekijöitä, joten tule osaksi kuplivaa joukkoamme tekemään tapahtumasta totta. Apua tarvitaan erilaisissa tehtävissä järjestyksenvalvojista ohjelmasalien ylläpitäjiin. Hyvän fiiliksen lisäksi tarjoamme työvoimalle tapahtuman aikana lämpimän ruoan sekä taukotilan. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen alkaa 20.1.2015

Tampere Kuplii on hyvä mielen sarjakuvafestivaali, joka on tarkoitettu kaikille sarjakuvasta kiinnostuneille. Vuonna 2015 Tampere Kuplii järjestetään jo yhdeksännen kerran. Tampere Kupliin keskiviikon, torstain ja perjantain ohjelmasta vastaavat järjestävät tahot itse, joten työvoimaa tarvitaan pääasiassa festivaaliviikonlopulle eli lauantaille ja sunnuntaille. Perjantaina työvoimatarvetta on festivaaliviikonlopun kasaamisessa (arviolta kello 14-18 välisenä aikana).

Järjestyksenvalvojia kaipaamme myös joukkoihimme!

Työvoimaksi voi ilmoittautua Kompassin kautta. Rekry on auki perjantaihin 13.3.2015 asti.

Kompassi vaatii kirjautumisen (jos olit töissä viimeisimmässä Traconissa sinulla on Kompassin tunnukset, muussa tapauksessa sinun on rekisteröidyttävä uudeksi käyttäjäksi). Kirjauduttuasi löydät linkin Tampere Kuplii 2015 -tapahtuman ilmoittautumislomakkeeseen etusivulta. Varmista ensin, että henkilötietosi ovat ajan tasalla (erityisesti tieto siitä, onko sinulla voimassa oleva JV-kortti) ja täytä sen jälkeen työvoimailmoittautumislomake.

Lomakkeella työtehtävät on jaettu osa-alueisiin: järjestyksenvalvoja, salivänkäri, infovänkäri, yleisvänkäri ja erikoistehtävä sekä kasaus ja purku. Voit valita näistä useammankin, ja esittää lisätietoja/toivomuksia siihen varatussa kohdassa. Nämä pyritään ottamaan mahdollisuuksien mukaan huomioon työvuoroja ja -tehtäviä jakaessa.

Työvuorot sekä mahdolliset lisätiedot ilmoitetaan työvoimalle ennen tapahtumaa, joten varmistathan että sähköpostiosoitteesi on oikea! Tapahtuma tarjoaa työvoimalle työvuoropäivinä ruokailun, pääsyn taukotilaan sekä tapahtuman jälkeen järjestettävät kaatajaisbileet (K-18), joiden ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse tyovoima at tamperekuplii.fi.

Terveisin,

Maria Kauppila / Joanna Kokkila / Sallamari Annala
työvoimavastaavat
Tampere Kuplii 2015

Iroiro.fi
Urumi
Karim
Fantasiapelit
B2
Poromagia
Arteljee
Meiko Clothing
Plevna
Kissakarhu