Maskottikisa

Tampere Kuplii täyttää ensi vuonna 10 vuotta ja juhlan kunniaksi julkistamme maskottikisan!

Piirrä siis hyvän mielen sarjakuvafestivaalille sopiva maskotti! Tampere Kuplii on iso tapahtuma jossa on paljon erilaisia kävijöitä - millainen maskotti kuvastaisi mielestäsi juuri meitä?

Maskottia voit tulla piirtämään Siperiaan 28.-29.3 Tampere Kupliin aikana. Valmiin työn voit palauttaa infotiskille (kirjoita sen toiselle puolelle nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Jos haluat osallistua mielummin nimimerkillä, kirjoita sekin työn taakse oman nimesi lisäksi).

Voit osallistua kisaan myös Kuplii-viikon jälkeen. Lähetä työsi ja ym. tiedot sähköpostitse osoitteeseen maskotti(at)tamperekuplii.fi 31.5.2015 mennessä. Osallistua saa myös useammalla työllä.

Voittaja ja voittanut maskotti julkistetaan myöhemmin vuoden 2015 aikana. Voittajalle on tiedossa kiva sarjakuva-aiheinen palkinto sekä sitä kuuluisaa "mainetta ja kunniaa." Myös kunniamainintoja voidaan myöntää!

Tampere Kupliilla on oikeus käyttää maskottia omassa markkinoinnissaan, eli siis esim. weppisivuillaan ja julisteissa. Voittajalle ei makseta palkkiota, mutta hänellä on oikeus saada kopiot kaikista printtituotteista joissa maskottia käytetään (julisteet yms.). Tampere Kupliillla on myös oikeus muokata maskottia paremmin käyttöönsä sopivaksi, mutta mahdollisista muokkauksista sovitaan aina erikseen piirtäjän kanssa.

Karim
Plevna
Urumi
Meiko Clothing
Poromagia
Iroiro.fi
Fantasiapelit
Kissakarhu
B2
Arteljee